Истина је, међутим, да је Мина само њен надимак.

Глумица Мина Лазаревић од почетка каријере важи за једну од омиљених домаћих глумица, како позоришне, тако и телевизијске публике, а у последње време нас засмејава улогом инспекторке у серији "Игра судбине".

Фото: Сарић С.

 

 

Она спада у познате личности које чувају своју интиму далеко од медија, али понеки детаљ о њеном животу повремено доспе до јавности.

Тако знамо да је Мина Лазаревић поносна мама троје деце - синова Луке и Марка и ћерке Иве, а пре неколико година писало се и о њеном разводу од балетског играча Горана Станића, који је због насиља у породици осуђен на годину дана кућног притвора.


Мина никада није превише причала о свом животу и пуштала је своје улоге и таленат да дођу до изражаја, па је многима тако промакло да име под којим је знамо више од две деценије њено право. Наиме, Мина је само надимак, а многи нису приметили да је још у уводној шпици серије "Породично благо" стајало да Чупку игра - Мирјана Лазаревић.

Фото: Д. Миловановић

 

Како је глумица једном приликом истакла, она не сматра да јој стоји њено право име.

- Корен речи Мирјана је "мирна", "кротка", "смерна", што ја дефинитивно нисам. Кротка и смерна умем да будем, али мирна не. Што је рекао мој професор, а сада ме Нада Блам подсетила на то, ја сам жена са хиљаду лица - рекла је једном приликом глумица.

БОНУС ВИДЕО: