Хилал и Хамдан одгајани су с пуно посвећености и пажње а упркос томе што бивша мисица воли да се на свом Инстаграму нашали како користе сваку прилику да јој се попну на главу, заправо је врло радосна што је родила баш такве дечаке жељне игре, радознале, фокусиране, такмичарски настројене, а надасве поштене и правичне.

Синови Јелене бин Драи и Саида бин Драиа одлични су дечаци, обојица похађају школу на два језика арапском и енглеском у елитној школи у Дубаију, а истовремено су пасионирани шахисти.

Поносна мама користи сваку прилику да се својим момцима похвали, што је учинила и својевремено када су обојица свако у свом узрасту понели прву награду на шаховском такмичењу.

- Били су упорни и постигли су циљ - написала је Јелена раније испод фотографије мезимца, што је био први пут да их је представила јавности.

Синови Јелене бин Драи имају и млађу сестру Асју, док им се недавно као појачање придружио и најмлађи брат Рашид.

Манекенка избегава да фотографије својих наследника објављује на друштвеним мрежама, када јој се пак од поноса и среће то омакне она се суреће искљућиво са позитивним коментарима својих пратилаца, који верују да Јелена у Дубаију живи живот принцезе из бајке.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: