Водитељку Сању Кужет често имамо прилике да видимо на малим екранима, али њена породица је готово потпуно непозната за јавност. 

Она се труди да свој приватни живот држи иза затворених врата, па је заиста реткост да њу и њеног супруга видимо заједно у јавности.

Фото: В. Данилов

 

 

Ипак, једна таква прилика указала се вечерас, када је Сања у пратњи свог мужа, Немање Живојиновића дошла на премијеру представе "Лаж", која је одржана у Београдском драмском позоришту. 

Наиме, Сања и Немања су у браку већ дуги низ година, али он није не воли да се експонира у јавности и ту његову одлуку лепа водитељка поштује. Немања је директор маркетинга једне ауто-компаније и многи кажу да је веома шармантан.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада имамо прилику да видимо како изгледа, а на женама је да процене шта је то што је лепу водитељку привукло код њега. 

Иако о својој вези нерадо говори Сања је једном приликом открила је да је њихова љубавна прича почела још у средњој школи.

Фото: АТА имагес

 

 

- Били смо у вези почетком наших двадесетих. Када смо се десет година касније поново нашли, прескочили смо упознавање и предрасуде, тако да је све било лакше. Довољан је један поглед да се разумемо, без превеликог објашњавања и губљења енергије на споредне ствари - изјавила је Сања Кужет својевремено, која остаје доследна одлуци да приватност чува у ужем кругу породице и пријатеља.

- Направила сам рез између приватног и пословног живота. Сви моји профили на друштвеним мрежама су пословни, то је наша заједничка жеља. Тај део живота је у нашим срцима. Не бих да дам превише себе - рекла је она својевремено за домаће медије.