Мока Славнић недавно је признао љубав и озваничио везу са оперском дивом Тамаром Никезић и открио да је она љубав његовог живота.

Љубавни пар био је готово нераздвојан, али без обзира на сву емоцију, веза је пукла како сазнају домаћи медији.

- Мока и Тамара су раскинули, али су остали у добрим односима. Једноставно, највише је утицало то што се нису слагали. Међутим, остали су сјајни пријатељи, што им је обома било битно - прича добро обавештен извор и додаје:

Фото: Н. Параушић

 

 

- Мока је тужан и снужден због свега што се догодило, али се труди да разуме да је ово најбоља одлука коју су обоје могли да донесу. И даље су ту једно за друго, шта год им затреба. Славнић се потајно нада помирењу, али по свему судећи, од тога нема ништа - закључује извор.

Подсетимо, након што је јавно признао да је у вези са 27 година млађом певачицом, Мока је истакао да се осећа као у рају.

Фото: Сарић С.

 

 

- У 74. години сам у рају. Не желим више да правим грешке, нашао сам нешто и питам се како је она то мене нашла. Она је једна виђена и позната дама. Она све што мени ради, она ми каже "зар ти то нису радиле и друге?", ја јој кажем да су ме и друге волеле, али неко коли снажније, другачије и колоритније. Њој прија што брине о мени, ја то ценим. Разуме ме. Она је солиста Народне опере у позоришту, где мени да допадне таква дива. Једна од ствари која ме је купила код ње је та што је она одмах скочила да се уплати Звездановој мајци боравак у дому. Она је годину дана старија од Звездана. Мало ми је криво што између нас није разлика 30 година - поручио је Мока пре два месеца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: