Како се тада писало, Александар је три недеље лежао на клиници за опекотине, јер је у том тренутку био у животној опасности, па су се лекари борили да спасу његов живот.

- Александар је једва остао жив, јер је радио на једном експерименту са азотном киселом, а у једном тренутку ситуација је измакла контроли, па се цео унаказио, а потом му се и кожа инфицирала.

- Једва чекам да се ова година заврши, јер је мој муж имао пех и једва остао жив. Радио је један експеримент са азотном киселином, па се сав унаказио. Инфицирала му се кожа, па је лежао у клиници за опекотине у Звечанској. Сад је код куће и боље је, али и даље много бринем за њега - испричала је Сашка својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Међутим, током 2021. године Сашка и њен супруг Александар уживали су у љубави, прославили су све најлепше тренутке заједно, а како је доста спекулисало да ће она ући у ријалити ,,Задруга 5", Каранова је одлучила да новогодишње и божићне празнике проведе уз супруга, јер се тако осећа много лепше и испуњеније.

Сашка је пре неколико месеци Александру честитала рођендан емотивном и дирљивом поруком на Инстаграм профилу уз њихову заједничку фотографију. А оно што су сви приметили јесте да се Газивода вратио нормалном начину живота након овог пеха.

БОНУС ВИДЕО: