Популарна водитељка, која је децу подизала сама јер ју је супруг напустио пред порођај, трудила се да њени синови не осете финансијске потешкоће које је имала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

 

Пре десет година Драганина мајка је била болесна, а близанци, који данас имају 25 година, завршавали су основну школу и кренули су на припреме за пријемне испите. 

- Плаћала сам приватне часове пред упис у гимназију, терапије и све што је било потребно за лечење мајке. Била сам у шкрипцу с новцем, а деци је требало да платим матуру и екскурзију. Једно јутро сам упалила лаптоп да прочитам вести, кад ми је искочила реклама "откуп злата". Никада нисам ни чула до тада да могу да продам злато. Тог дана је требало да снимам рекламу на Бежанијској коси, па сам прошла колима поред златаре, узела из несесера први комад на који сам наишла и питала продавца: "Да ли ви то откупљујете злато?" Када ми је рекао колико то вреди, рекла сам: "Враћам се за пола сата". Продала сам све што сам имала и сутрадан рекла деци да идемо да купимо шта им треба - присећа се Драгана и додаје да се не сећа колико је злата продала:

- Не знам колико је било у грамима, али знам да је било довољно новца да задовољи све моје потребе у том тренутку. Тада сам мислила да сам добила огромну суму, јер нисам имала ништа, а сада схватам да то и није било много новца.

Чувена водитељка није желела да каже деци како је дошла до финансијских средстава:

Фото: АТА имагес

 

 

- Питали су ме: "Мама јел' си успела да се снађеш?" Рекла сам им да сам добила новац од снимања рекламе. Слагала сам их, иако сам до тада све делила с њима. Знали су када ми је пун новчаник, а када је празан, када ми је тешко, а када сам супер... Али овог пута нисам желела да их оптерећујем проблемима. 

Иако јој није било нимало лако, Катићева није хтела да позајмљује паре.

 - Понос ми није дао да било коме затражим новац. Сматрала сам да сама треба да обезбедим деци да оду на екскурзију и на матуру у гардероби у којој они желе - испричала је Драгана у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

БОНУС ВИДЕО: