Певач Дејан Ћирковић, познатији као Ћира, био је популаран певач народне музике деведесетих, који данас живи потпуно другачијим животом и ван граница наше земље.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Ћира 25 година живи у Штутгарту, а прошле године се огласио откривши да му је тешко пала ситуација са корона вируса, да није могао да посећује родбину и пријатеље у Србији, као и да једва чека да се врати у домовину.

Сада открива да живи у колиби изнад Штутгарта и да се посветио пољопривреди.

"Ту сам од марта прошле године, сад ће да буде тачно годину дана како сам у колиби", рекао је певач и описао каква је ситуација у Немачкој.

 


"Од 2. новембра до данас је све затворено, само раде продавнице за храну. Ни фризерски салони, ни кафићи ни ресторани, ништа не ради, у граду нема живе душе. Имали смо и полицијски час, па су га укинули, ал' шта нам вреди када немамо где да идемо?"

Певач је због ситуације решио да се обезбеди на време, па је посадио поврће за сопствене потребе.

"За сада имам само бели лук, али на пролеће ће бити и другог поврћа. За сваки случај да се нађе. Немам места да снабдевам Немачку белим луком", рекао је певач и додао:"Надам се да чу половином марта успети да дођем у Србију. Овде је забрањено окупљање, али ми некад кршимо то правила, мада не буде нас никад више од двоје, троје. Скупимо се када је лепо време и роштиљамо уз ракију".

За Ћиру кажу да је један од најдуховитијих певача на естради. Он је једном приликим открио да је многе тешке животне ситуације пребродио захваљујући својим дугогодишњим пријатељима из Србије, а највише му је помогао Саша Поповић, којем је био принуђен да откаже сарадњу.

Наиме, због бројних телевизијских гостовања Ћира из Штутгарта, у ком живи 25 година, долази у Београд, те се с времена на време деси да заборави да понесе свечанију гардеробу, па буде приморан да потражи нешто у Поповићевом ормару. Међутим, како каже, више му то не одговара.

- Смршао је баш, па сву гардеробу скрати вамо, смањи тамо, то ми више не одговара. Али нема везе, ако су ципеле мањи број, мало спрчим прсте и за једно снимање то није проблем - нашалио се Ћира и рекао да му Саша дође као главни стилиста код којег и одседа када борави у Србији. Осим конфекцијског броја, Поповић и он имају исти укус, па тако често на себе обуче све што носи и Саша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".