- Драган је из Великог Градишта, али годинама живи и ради у Холандији. Породица Лазић га је тамо и упознала када живели пре много година али никад нису били пријатељи али блиски са њим. Разведен је и има петоро деце.

 

 

- Он није знао уопште да је Милан преминуо јер не прати наше вести баш слабо. Након смрти Дарковог оца, он је чуо шта се десило, нашао је Бранку на Фејсбуку у и изјавио саучешће - прича извор близак породице и додаје:

 

 

- Након неколико месеци почели су да се дописују, и он је стицајем околности отворио фирму неку и у Београду, тада се јавио Бранки да се виде, почели су да се друже, родиле се емоције и сада су заједно. Дарко и цела породица је њега јако лепо прихватила, сви се слажу, он је био и на свадби и све је како треба. Живи на релацији Србија-Холандија, он и Бранка се лепо слажу. Знате како, нема ко кога ту да осуђује, нико се никоме није умешао у брак, растурио и пореметио нешто. Судбина је таква, они се друже, помажу, никоме не сметају, Бранка је млада жена, синови имају своје породице и животе, шта ће она...

Фото: АТА имагес

 

 

- Било јој је незгодно да саопшти Дарку и Драгану да има неког, али када им је рекла и објаснила о коме се ради они су је одмах подржали што је њој било велико олакшање. Дарко јој је рекао да му је битно да буде добро и срећна и да има право на свој живот- закључује извор за Стар.

Подсетимо, Дарков отац, а Бранкин муж Милан, преминуо је 13. децембра 2020. године, услед компликација након операције смањења желуца.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: