Наша популарна инфлуенсерка Уна Каблар, познатија као Уки Q, на друштвеним мрежама привлачи велику пажњу, а кроз године су је пратили разни скандали и често се налазила на мети негативних коментара. Уна доста свог приватног живота дели на друштвеним мрежама, због чега је њени пратиоце јако воле и верно испрате сваки њен корак.

Фото: Јутјуб принтскрин/ИЂТВ™

 

Она је јутрос шокирала све своје пратиоце кад је на свом Инстаграм сторију открила да су јој лопови провалили у стан кроз прозор, а онда и поделила шоканте фотографије и видео-снимке са свим детаљима.

- Данас између 14-20 часова ми је опљачкан стан, ушли су кроз прозор који су обили и упали са мердевинама. Водите рачуна, не знам шта бих вам рекла - написала је Уна, а онда поделила још детаља.

Наиме, Уна је прво усликала мердевине које су остала поред њеног прозора, а онда и обијен прозор кроз који су ушли. Након тога је уснимила стан који се цео био преврнут, гардероба је била побацана на све стране, ормани су били отворени и демолирани.

- Синоћ сам све средила... Хвала. Наћи ћу вас да сложите све под конац - нашалила се инфлуенсерка.

Уки Q је након тога показала да јој лопови из стана нису однели ништа од технологије коју је имала у стану, већ искуључиво накит, новац и фирмиране торбе.

- Драга моја киднапонава торбице, суза сузу стуже. Нисмо се дуго дружиле (ни недељу дана) али знај да мислим на тебе сваког тренутка. Увек си била ту за мене да ми чуваш благо (лову) на крају отели су ми и тебе и благо али ти си једина битна (ј*бем му матер значилом ми би оних 700 евра али ок). Недостајаћеш ми као зрачак светлости у тами, чувај се и буди на безбедном. Заувек. Твоја Уна - написала је она уз стари снимак торбе која јој је украдена.

Она је такође објаснила да ускоро треба да путује због чега је и подигла новац и оставила га у стану, али су га лопови пронашли и однели.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".