Једној жени цео живот се окренуо наглавачке након што је утврђено да њен муж није отац њеног детета - а она тврди да га никад није преварила! Након што је њен муж одрадио ДНК тест на којем се испоставило да он није биолошки отац њихове ћерке, живот јој се тотално окренуо. Међутим, занимљиво је да она тврди да га никад није преварила.

Анонимна жена је открила на Реддиту да је њен муж сумњао да је ћерка његова, па је зато одлучио да уради ДНК тест, који је показао да је био у праву. Сасвим логично, због тога је изгубио поверење у своју жену и оптужио ју је да га је преварила.

- Никада га нисам преварила. Он сада мисли да је наша веза лаж и жели да се разведемо. Не знам како се то десило, али цео дан не престајем да плачем. Никада нисам варала. Волим свог супруга, заједно смо од колеџа, он је љубав мог живота, згодан је и љубазан. Поред њега, спавала сам са још двојицом мушкараца у животу, али то је било пре наше везе. Не постоји други потенцијални отац наше ћерке. Кад сам затруднела, били смо венчани и активно смо радили на беби - написала је очајна жена.

Она је додала и да не зна зашто је урадио "глупи тест јер га никад не бих преварила", али резултати су стигли и он је сада убеђен да није отац. "Не знам како да га убедим да је грешка у тесту, ужасно се плашим".

Ова жена је испричала и да се њен муж последњих месеци другачије понашао и да ју је константно оптуживао да га вара, па је одлучила да докаже своју невиност радећи још тестова – и ту су се ствари жешће искомпликовале.

- Урадили смо неколико тестова. То су тестови из крви, за њега, мене и нашу ћерку, имали смо заказан и састанак са стручњаком за химеризам (химера је организам сачињен од ћелија које имају више од једног различитог генотипа, прим. аут.), али је то отказано јер, као што неки од вас претпостављају, моја ћерка није биолошки моја.

Не знам како се то десило, али тужимо болницу у којој сам се породила. Не знам шта се десило мојој беби, ово је страшно. Муж ми се вратио, али свет ми је и даље окренут наглавачке, само желим да никад није ни урадио тај глупи тест - написала је жена.

Она је додала да се плаши да ће јој одузети ћерку, али да истовремено жели и да зна где је њена биолошка ћерка и да ли је добро.

Људи су били шокирани овом причом.

"Шта, који враг? Овакав расплет нисам очекивала ни за милион година", "Био је један овакав случај вантелесне оплодње недавно. Мајке су заправо родиле из ембриона других жена", писали су у коментарима.

(Курир стил)

БОНУС ВИДЕО: