Дејана Бако се недавно на Инстаграму похвалила да је положила возачки испит, а неки пратиоци сматрају да то није нимало наивно нити безбедно. 

- Јако сам срећна јер сам остварила још један циљ! Положила сам возачки испит! Да ствар буде још смешнија, више сам се мучила са тестовима а вожњу сам положила из прве. Од данас сам возач и да, возим ногама - написала је Дејана.

Ипак, након њене објаве убрзо су почели да се нижу коментари на друштвеним мрежама.

- Ја се надам да се да вози само по дворишту, јер све остало је и убиство и самоубиство. Вожња је вештина где ти је неопходна брза реакција, заиста не видим да се ногама икада може реаговати у милисекунди као рукама, стоји у једном од коментара забринутих људи: -То је лудост, није безбедно...

Дејана је једном приликом изјавила да јој је 2023 година била најсрећнија до сада: 

- Да, дефинитивно јесте била најсрећнија година. Једна додатна одговорност, додатан изазов, али са друге стране осећај и љубав коју ни на један други начин не бих могла осетити у толикој мери. Иако сам дала себи доста паузе и одмора, крај 2023. сам се значајније посветила и својој сликарској каријери, а  и поред тога сам покренула и активирала свој Јутјуб канал под називом "ГИРЛ WИТХ WИНГС" на којем смо за кратко време дошли до преко 600.000+пратилаца. Волимо да делимо свој свакодневни животни стил да другима И драго нам је да нашу љубав не држимо само за себе већ се шири даље-каже она па открила како се сналази у улози мајке: 

- Све је помало теже, али је све много лепше. Услед доста обавеза, а и Ларе дневну рутину немамо. Гледамо да се посветимо беби када је коме згодније И да остале обавезе одрадимо у току дана у складу са неким приоритетима. Углавном Марко буде тај који је више активан ноћу. Заиста ми пуно помаже и преко дана, али јако сам срећна И поносна на себе што сада имам храбрости, а И довољно вештина да могу сама да останем код куће са бебом И то без проблема. Пронашла сам начине како могу сама да је обучем, да је пресвучем, да је успавам, да је нахраним..."Почели смо да се забављамо од нове године 2019. на 2020. Упознали смо се чини ми се 2018. године на једној едукацији о исхрани којој сам присуствовала, а водио ју је Марко - испричала је Дејана своју љубавну причу. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: