Без устручавња, Зорица је причала у каквом је односу са бившим мужевима: 

- Много сам тада радила, много сам била популарна, нисам ја имала времена да се упознам са партнером и да се забављамо. Свиди ти се и 'ајде са мном на турнеју јер, по правилу је музичар и онда се тек успут упознајемо и успут схватимо да је то промашај, односно ја то схватим. Онда лепо седнем и кажем: "Слушај, не волим те више и нећу да шеташ са роговима по Београду, него ћу ти рећи да ја више нећу са тобом" - рекла је Зорица.

 

 

Певачица је истакла да њени партнери нису марили за децу:

- Било је тешко, поготово што за децу нико жив није марио. Ни тад моји бивши нису тражили децу, а ни данас не питају за децу, нико. Ево, моја ћерка Миљана има двоје деце, њен отац не познаје своје унучиће, не зна ни како изгледају - навела је Зорица, па додала:

- Моја најстарија ћерка Маја и Миљана су узеле Кемишово презиме и то саме, када су постале пунолетне - открила је за К1 телевизију Зорица. 

 

 

Миљанин отац је такође хармоникаш, Љубо Кешељ: 

- Када сам се удала и други пут, родила сам ћерку Миљану, чији је отац, изгледа, истовремено престао да воли и своје дете и мене… Миљана није имала среће с оцем, који је престао да је виђа када је имала само шест година - испричала је Брунцликова својевремено за домаће медије. 

БОНУС ВИДЕО: