Сво богатство које је стекла током 50 година каријере певачица ће оставити свом братанцу Радисаву, али мора да испуни један услов.

После смрти певачице њен братац ће добити ресторан, два стана, кућу и сву Лепину уштеђевину, али под једним условом, да брине о мачки Мази.

Фото: АТА имагес

 

 

- Написала сам тестамент у ком сам навела да мој братанац мора да брине о мачки, ако ја одем пре ње. Радисав треба да чува Мазу, да је пази и мази и наследиће све што сам стекла током живота. То све стоји у документу који чува мој адвокат - рекла је Лепа и додала да је веома везана за мацу коју је удомила пре девет година.

Фото: АТА имагес

 

 

- Она је чудо од мачке, ја је доживљавам како своје дете. Зато сам морала да је збринем и да знам да ће бити добро када ја одем на онај свет. Од 2011. нас две живимо заједно као мајка и ћерка - испричала је Лепа за "Информер" и истакла да са Мазом прича као са човеком.

- Много је паметна, ма паметнија је од мене! Она се никад није пела на сто док ја једем, као што то раде друге мачке. Има своје грануле и када каже: "Мјаууу", ја је питам:"Сине, реци ми шта хоћеш, кажи мајци шта желиш?" Одемо заједно до места где стоји њена посуда за храну и ја јој сипам грануле да једе. Када се накрка, одемо у спаваћу собу, ја угасим светло, а она се попне на кревет и чека ме да заједно спавамо. Да живим сама, ја бих одлепила! Уз Мазу никада нисам сама.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: