Међутим, музичар и продуцент је истину открио тек шест година касније. Он је после свих искустава признао да нема намеру да стаје пред олтар.

Фото: АТА имагес

 

- Оба пута сам ја одлучио да желим развод. Није било лако донети ту одлуку, нити се она доноси у афекту. Човек мора да се најпре бори да сачува брак, али када види да не може, треба пресећи. И потрудити се да штета буде што мања. Када сам престао добро да се осећам у браковима, излазио сам из њих. Не бих желео да звучим као да се правдам, али тако је стварно било најбоље за све. Ако је за неку утеху, са обе бивше жене сам у супер односима, све смо превазишли на цивилизован начин - рекао је Жика и истакао да је тако било најбоље за све.

Фото: АТА имагес

 

"У разводима не треба тражити кривца"

- У разводима не треба тражити кривца, већ прихватити да постоје људи који или јесу или нису једно за друго. Синове сам увек редовно виђао, јер су обе моје бивше жене разумне и квалитетне особе. Децу смо увек стављали на пиједестал и све је морало да буде у њиховом интересу. Моји синови Душан и Андрија се обожавају и имају феноменалан братски однос - причао је за Хит Информер.

Подсетимо, Жика ужива у љубави са Тијаном Мијаиловић, из Краљева је и била је у браку са некадашњим фудбалером Црвене звезде са којим има сина.