Гаги и Бранка су 2006. године екипи емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" отворили врата свог дома у Земуну.

Они су тада открили да су свој дом издрагили на имању, на коме је претходно била депонија.

- Изградња куће трајала је годину и по дана. Не бих никада помислио да нешто негде зидам да нисам открио ово место. Радили смо заједно филм са Пуришом Ђорђевићем и ја сам стајао овде где је ова тераса. Чекао сам да се намести сцена, окренуо се и рекао сам: "Што бих волео овде да имам кућу." - рекао је глумац.

Фото: РТС принтскрин

 

На ово се надовезала Бранка која је објаснила Драганову највећу борбу.

- Ми смо били ношени крилима љубави, али у једној незавидној ситуацији. Живели смо у једној соби у кући мојих родитеља. Драган је био стипендиста "ЈДП-а", ја незапослена глумица, Анђела је била на путу, али ваљда те анђели прате кад имаш позитивну енергију и љубав и нешто нам се све отварало полако, да би на крају Гаги Јовановић овде на Гардошу обезбедио својим девојкама мали дворац - открила је Бранка.

Фото: РТС принтскрин

 

Оаза мира на Златибору

Славни пар поседује још једну кућу на Златибору у коју често побегну од градске гужве, а радо им се придружи и њихова наследница Анђела Јовановић са супругом Михаилом Дудашем.

Фото: РТС принтскрин

 

До викендице Драгана Јовановића, ушушкане у храстову и букову шуму, води земљани пут, а имање је окружено пашњацима и зеленилом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Al jazzera

 

Овај брачни пар ужива и да обавља све послове око куће, користећи тако прилику да проведу време на свежем ваздуху.

БОНУС ВИДЕО: