On čuva svoju privatnost, pa se tako o njegovom životu malo zna. Međutim, pre četiri godine njegove komšije progovorile su o njemu i otkrile kakav je zapravo Milan kada se kamere ugase.

- Nikakav je komšija, nikada mi se ne javi. Prolazi kao pored turskog groblja. Ne znam da li je umišljen zato što je poznat, ne upuštam se u tu analizu. Moje mišljenje je da čovek živi svoj život i da ga drugi ne interesuju. Prolazi on često pored mene, ne može da nađe parking. Parkira se ovde, pa tamo, nekada ispred moje kuće. Nikada ništa nije rekao. Mlađi je, brate slatki, i ako on neće da se javi, što bih se ja javljao. Sem što živimo u istoj ulici, ja nemam ništa sa njim - rekao je tada komšija Dražen za medije.

Komšinica Nada misli da je Milan dobar voditelj, a pamti ga još od emisije "Leteći start", ali da joj se nikada ne javi kada prođe.

Foto: V. Danilov

 

 

- Mi smo od Milanove zgrade druga kuća. Jednostavno prođemo jedno pored drugog, ali se ne javljamo. Ne gledam ga na televiziji često. Sećam ga se u emisiji "Leteći start", tad je bio najbolji i najduhovitiji. Ne pratim ove sada emisije koje vodi, samo kada "šetam" kanale naletim na njega. Poseduje dosta humora koji pokazuje na sceni. Glumac je, tako da to njemu lako polazi za rukom. Viđam mu često suprugu kada doveze decu iz škole. Nekada njih zajedno na motoru. Prekjuče sam ga baš videla, on ima kacigu, a deca nemaju, ali možda ih je vozio samo po naselju malo. Komšije smo, ali uvek mi se čini bahat i nadobudan. Želim mu u svakom slučaju sve najbolje - iskrena je Nada, dok ga Vera, koja živi preko puta, hvali:

- Simpatičan je jako, veoma drag i prijatan. Lepo vodi te emisije, uvek je veseo. Ima dvoje male dečice, srećem ga često. Vodi ih uvek negde sa sobom. Dobar je prema komšijama - rekla je Vera.

(Pulsonline)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".