Zora je ispričala kako je neposredno posle saznanja za nestanak Jelene Marjanović dobila ponudu da brani njenog supruga Zorana Marjanovića, koji joj se lično obratio.

- Zvao me je neki inspektor čije se prezime ne završava na -ić. On je rekao da je Zoran Marjanović kod njih i da je priveden. Nisam znala ko je Marjanović. Objasnili su mi - navela je Zora i dodala:

Foto: Petar Milošević

 

- Tada se uključio Zoran Marjanović. Rekao mi je da je moj broj dobio od one klijentkinje koja me je i zvala. Ja sam rekla da hoću da pomognem porodici oštećene. On mi je rekao da je on oštećen. Rekla sam mu da nije, jer je priveden. Tu se završio razgovor. - rekla je Zora. 

- Imala sam dilemu da li da odem i prihvatim da ga branim. Bilo mi je glupo da ja dan ranije prijavljujem njen nestanak, a sutradan da prihvatim da nekog ko je pod sumnjom branim. To mi moralno nije bilo u redu - završila je.

Podsetimo, Zoran Marjanović je proglašen krivim za ubistvo pevačice Jelene Marjanović i prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu osuđen je na 40 godina zatvora. 

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".