Pevač je izjavio da obožava pivo i ovakve tipove koncerata, a omiljeno pivo je obično radničko. Pored piva, voli i vina ali ne preterano skupa. Uprkos svojoj šezdesetoj godini, Masimo je iznenadio lekare svojim zdravstvenim stanjem. On nema nijednu dijagnozu, potpuno je zdrav. Ključ za zdrav život opisao je ovako: 

- Nastojao sam se sačuvati. Ako je život trka, pa imate one zastavice, koje prolazite, ja ni na jednoj nisam ostavio na jednoj jetru, na drugoj slezinu, ovde pluća.... Nekako sam stigao dole, a da se nisam naročito oštetio. Bio sam nedavno kod lekara i oni su bili začuđeni mojim zdravstvenim stanjem, što je jedna lepa vest - kaže Masimo i daje recept za održavanje zdravog tela i duha.

- Ključ u životu je napredak. Ima ljudi koji su ostali u osamdesetima i mentalno i kako hoćete. Znam sresti ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda. Tajna je u učenju, jer ako je čaša puna nemaš je sa čim napuniti. Moraš upozoravati sebe da si mali i da moraš naučiti nešto novo - priča pevač za Blic.

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".