Jedna od naših najboljih glumica Nataša Ninković u bračnu zajednicu sa biznismenom Nenadom Šarencem stupila je pre tačno 25 godina.

Foto: V. Danilov

 

Iako su toliko dugo zajedno njih dvoje retko kada imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti, a kao jedan od razloga glumica je istakla to što on ne voli da se ekponira i da bude deo tog sveta.

U više navrata Nataša je govorila da joj je ulazak u brak sa Nenadom pomogao da brže sazri.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je svojevremeno Nataša.

  - Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - bila je iskrena Nataša. 


Razlika među njima je 10 godina, a mnogi su smatrali da će to biti prepreka za uspešan i dug brak. Ipak, vreme je pokazalo da su pogrešili i da su uspeli da se usklade i postanu kao jedno. 

Iz svoje velike ljubavi Nataša i Nenad su dobili dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Nataša je jednom prilikom otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

Foto: Instagram printskrin/natasaninkovic

 

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno" - rekla je tom prilikom glumica.

Nataša je mnogo puta u javnosti govorila kako je vrlo zadovoljna svojim brakom i o Nenadu je imala samo reči hvale. Kako kaže, s njim je provela "holivudske trenutke".

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - izjavila je Nataša ranije.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".