On je komentarisao šta je istina, a šta nije od svih informacija koje su se pojavile u medijima.

- Nije istina da sam je zatekao da konzumira narkotike i da smo se zato svađali. Nije istina ni da sam zadobio teške telesne povrede. Grebala me je i davila, imam lake povrede mekog tkiva. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici - rekao je Marko.

Foto: ATA Images/Red TV printskrin

 

- Istina je da ja nisam bio tu kraj nje da legnem kraj nje da je utešim, zbog njene bolesti i muke kroz koju prolazi. Zato je došlo do svađe. Nisam valjda uspeo da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje - vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osećaju, afektu, svašta mi je rečeno, to prijavio. Ali, ovo kad vidim u medijima da ona kaže da mi je služila kao surogat majka, to mi je neverovatno - objasnio je Bulat.

Na pitanje da li će se razvesti od Marije, Marko je rekao: "Videćemo od ponedeljka."

Foto: ATA images

 

- I dalje je volim. Ona je majka moje dece. NJene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja - rekao je Bulat.

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Mile Kitić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".