Aco Pejović gotovo da neće imati dana odmora ni poslednjeg meseca u godini, ali ga to ni najmanje nije omelo na putu ka zdravijem načinu života.

Kako je u razgovoru za Alo! otkrio, već mesecima je na posebnom programu ishrane uz pomoć kojegg je skinuo čak 10 kilograma, a veliki pravoslavni post dodatno mu pomaže da ostane na pravom putu.

Foto: ATA images

 

 

- Bio sam na specijalnom programu van zemlje na klinici koja se bavi detoksom. Skinuo sam deset kilograma, pa sada vodim računa o ishrani. Pored toga, krenuo je veliki post, pa verujem da ću još neko vreme ostati na dobrom putu kada je reč o kilogramima. U poslednje vreme se često setim Dragane Katić koja kaže "Umreću gladna i debela" - kaže Pejović, i otkriva da je njegova supruga oduševljena promenom.

- Svaka žena voli da joj je muškarac mršaviji. Moja supruga je zadovoljna time kako sada izgledam i hrabri me da ostanem na tom putu. Obožavateljke mi nisu saopštile svoje mišljenje uživo iako mi na društvenim mrežama pišu da sam super - navodi folker, koji priznaje da je zbog profesije kojom se bavi često znao da skrene s puta.

Foto: N. Skenderija

 

 

 - Vera se čoveku usađuje od malih nogu. Volim da kažem da sam veći grešnik nego vernik. Deda nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem. Budući da svoj život živim u kafani, sasvim sigurno odskačem od uverenja koja su mi usađena u najranijem dobu. Vera je praštanje, davanje, ljubav, poverenje. Na tome se zasniva i ne može da se stavi u tri reči - završava folker za Alo!

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".