Pevačica ne nastupa tri godine, a do penzije ima još šest godina. Sada je odlučila da snimi jednu novu pesmu i raduje se rođenju još jednog unuka u januaru. 

Do sada je pevačica ćutala o dobrobitima Siniše Mihajlovića prema njoj. Za "Star" je prvi put sve otkrila: 

Zašto te nije bilo na snimanju novogodišnjih emisija?

-Pao mi je imunitet, teško sam se razbolela jer imam konjuktivitis, gnojnu anginu i temperaturu. Čak sam i glas izgubila od kašlja. Bila sam u Kraljevu na slavi kada mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj! Kola nisam mogla da vozim, drugarica me vratila u Beograd. Zbog zdravstvenog stanja sam morala da preskočim snimanja novogodišnjih nadam se da se programa, organizatori neće naljutiti na mene, ali ja iz kreveta nisam mogla da ustanem.

Foto: Profimedia

 

Ko čuva tvog unuka Zorana sada?

-Upisali su ga u jaslice, tako da ga svako jutro vode i on je presrećan. I bolje mu je tamo da bude sa decom svog uzrasta nego sa nama odraslima. Imamo sreću da mnogo voli da ide u jaslice i da je srećan, dali su ga ovako malog da bi se navikao. Ovde kod kuće nije hteo ništa da jede, samo smo mu blendali hranu, a tamo sve jede jer ima društvo.

Da li pauziraš još uvek sa nastupima?

-Da, od kada je krenula korona uopšte ne nastupam, imala sam i ružnih i lepih događaja u porodici i potreban mi je bio mir i odmor. Sada očekujemo još jednu bebu, snajka Bojana treba da se porodi u januaru i ja ću biti tu da im pomognem. Onda mi je u planu da tamo na proleće snimim nešto novo i onda da se vratim na scenu i krenem ponovo da nastupam. Krećem u akciju što se kaže, jer do inostrane penzije koju plaćam imam još nekih šest godina da čekam.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Kurir

 

Siniša Mihajlović ti je bio veliki drug, kako si podnela njegovu smrt?

-Jao, to me je baš pogodilo. On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završitim ništa ne brini! Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".