Film "Oluja" reditelja i scenariste Miloša Radunovića premijerno je prikazan sinoć. Jednu od glavnih uloga ima glumac Zlatan Vidović koga su primetili svi oni koji su gledali film "Dara iz Jasenovca", gde tumači lik oca hrabre Dare. 

Zlatana u "Oluji" gledamo u dve uloge. Tumači blizance, jedan je sveštenik, a drugi vojnik iz Legije stranaca koji traži brata.

Foto: ATA images

 

 

Glumac je na beogradski crveni tepih došao izuzetno elegantan, pa je sigurno privukao brojne poglede pripadnica ženskog pola. Nosi klasično crno odelo uz kravatu, a kako je moderno spajati udobnost uz eleganciju, Zlatan je umesto cipela poneo patike sa belim đonom koje su se savršeno uklopile.

Sudeći prema njegovom profilu na Instagramu, glumac slobodne trenutke koristi za sport i odlaske na putovanja po Srbiji i okolini. Nedavno je bio na skijanju, a voli i tenis. Deset godina se bavio fudbalom, pa je želja za sportom i dalje prisutna. Zbog svoje fotogeničnosti i privlačnosti, našao se i u spotu za pesmu "Nevernih beba" gde je bio partner pevačici Tijani, a radio je i nekoliko kampanja za poznati modni brend.

Zlatan je pored toga što je filmski, takođe i pozorišni glumac. Član je Narodnog pozorišta Republike Srpske.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".