Milan Stanković se odavno potpuno povukao iz javnosti, a ni na društvenim mrežama nije aktivan. Sad je iznenadio mnoge kad se pojavio na jednom predavanju.

Milan je sada prisustvovao na predavanju u manastiru u Nevesinji, gde su pored njega prisustvovali i brojni vernici i sveštena lica.

Pevač je na predavenje došao u pratnji oca Rafaila Bojovića, koji je pričao na temu "Krst".

 

 

- Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti, stoji u opisu Fejsbuk stranice "Centar za kulturu "Nebojša Glogovac" Nevesinje".

Stanković je sedeo u prvom redu, sav u crnom, sa dugom kosom i bradom.

Inače, Milan Stanković pre nekoliko godina se poslednji put pojavljivao u javnosti i tada je imao potpuno drugačiji imidž.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".