Otkako se pojavio na velikoj sceni u emisiji "Zvezde Granda", pevač Milan Stanković ne prestaje da skreće pažnju na sebe, prvo tada neobičnim stajlingom i izblajhanom kosom, a kasnije svojom vezom sa pevačicom Radom Manojlović, te svojim izborom da smisao života pronađe u manastirima koje je posećivao.

Mnogi nagađaju da se pevač zamonašio, dok drugi tvrde da je samo odlučio da se odmori od javnog života i skroz povuče, a istina je negde između.

Foto: ATA images

 

Život Milana Stankovića nikada nije bio lak, a malo je poznata činjenica da je pevačev otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog čega je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Posle pet godina izdržavanja robije on je preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je poginuo tako što je pao sa skele, ali oni ni danas u to ne veruju.

Milan je na početku svoje karijere pričao o ovome, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je Stanković tada i dodao:

Foto: Instagram printskrin/ milanstankovic

 

- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac - izjavio je Stanković pre više od deset godina za "Kurir".

(Kurir/Blic)

BONUS VIDEO: