Ovan

Mesec će za pripadnike ovog horoskopskog znaka početi povoljno, ali sredina aprila doneće im velike probleme. Finansijski problemi udružiće se sa zdravstvenim i ljubavnim.

Na radnom mestu od sredine meseca čeka ih pravi haos, a kolege će jedva dočekati da ih ocrne kod šefa, koji već duže vreme pažljivo vreba njihovu grešku. Za Ovnove ovo će da bude jedan od lošijih perioda u godini, a mnogi astrolozi predviđaju da će novembar doneti i ljubavne raskole, kako u vezama, tako i u brakovima.

Foto: Profimedia

 

Rak

April će biti izuzetno naporan mesec za Rakove, pa će pripadnici ovog znaka nailaziti na brojne prepreke čak i u rutinskim aktivnostima. Finansijski gubici će biti dramatični, a ni na ljubavnom polju neće biti mnogo bolja situacija. Prepirke i nesuglasice pratiće ih svakodnevno.

Što se tiče porodičnih odnosa, tu je situacija malo bolja, ali pošto se predviđaju veći finanasijski gubici od sredine meseca, svađe u porodici će biti vrlo izgledne. Nekim Rakovima preti opasnost da upadnu u velika dugovanja, ali već početkom narednog meseca ogrejaće ih sunce.

Foto: Profimedia

 

Jarac

Rođeni u znaku Jarca će se suočiti s velikim problemima na polju finansija. NJihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni, a na poslu će ostvarivati lošije rezultate nego u martu, iako će davati sve od sebe.

Planirana putovanja u poslednjem trenutku će im izmaći iz ruku i veliki deo aprila Jarčevi će provesti tužni i zabrinuti, bez obzira na nesebičnu podršku koju će dobijati od partnera.

BONUS VIDEO: