Osim Ane, član žirija je bio Žika iz "Zane", Sara Jo, Sandra Perović i Dragan Đorđevića Suzuki. Konstrakta je otkrila kome je dala poene u finalnoj noći: 

- Slovenci su bili nepretenciozni, simpatični. Finac je bio negde po mom senzibilitetu. Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasala. Finac je, recimo, bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer - istakla je Konstrakta.

Foto: Printskrin/Jujub/RTS pesma Evrovizije- Zvanični kanal

 

Ona je zadovoljna Blekovom pobedom i dragojoj je što je podržan na takmičenju: 

- Mene su iznenadili rezultati. Ono što je super je to da je Luka ušao u finale. To je i meni bio cilj prošle godine, samo da se uđe u finale, pa ćemo posle lako. Možda smo u nekim trenucima mislili da ćemo i više da se kotiramo, sudeći po tome kako je publika reagovala na Lukinu pesmu i kako je bio podržavan u toj evrovizijskoj zajednici. Mada, sve u svemu, mislim da smo se dobro predstavili, Luka je imao jako lepe intervjue koje je uradio u međuvremenu, dobra je pesma bila, dobar je nastup bio. Ja sam zadovoljna, iako sam očekivala da će na kraju biti drugačiji raspored poena - izjavila je pevačica za "Kurir".

BONUS VIDEO: