Jedna mlada je, kažu, imala aferu sa mladoženjinim kumom. On je za tu prevaru saznao nedugo pre venčanja, a umesto da sve otkaže odlučio se za osvetu.

Kako pričaju žene u podkastu, besni mladoženja je priču o prevari svoje nesuđene gospođe odlučio da podeli sa svim njihovim gostima, a za to je odabrao savršen trenutak: svoj govor.

- Pre nego što počnem, evo stižu vam koverte, možete ih svi otvoriti, molim vas. Da, dobro vidite, to su slike mlade koja je vodila ljubav sa kumom, pa ću ja sada otići - rekao je, ustao i otišao sa svog venčanja, ostavivši njoj i njenoj porodici račun za sve što je potrošeno.

- NJena porodica je sve platila. Karma je kučka - rekla je organizatorka, a priču je objavila i na TikToku gde je brzo sakupila na stotine komentara.

"Uopšte ga ne krivim! I ja bih učinio isto", napisao je jedan korisnik, a drugi su odbili da poveruju da je priča istinita.

"To je tako stara urbana legenda koja se često prepričava", piše jedan sumnjičavi Tiktoker.

"Povremeno to viđam na Tviteru već desetak godina", dodao je drugi, a neki korisnici pitali su se zašto bi muškarac uopšte došao na slavlje, ako je sve saznao ranije. "Brak bi bio poništen istog trena, sve dok on ima fotke", komentarisala je jedna osoba.

BONUS VIDEO: