U medijima je danas osvanula vest da je pevačica na rubu egzistencije i da posećuje narodne kuhinje, a prema rečima njenog najboljeg prijatelja, situacija ipak nije takva. Kako kaže, ona nije u lošoj finansijskoj situaciji, a njen muž dobro zarađuje.

Kako dalje navodi, pevačica je promenila brojeve telefona i u lošem je psihičkom stanju zbog narušenog zdravstvenog stanja roditelja.

- Promenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. NJoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je takođe jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome - rekao je njen prijatelj za "Blic", a onda je otkrio zbog čega se Bebi Dol distancirala od medija i da li se zauvek oprostila od muzike.

Foto: V.Danilov

 

- Već 3-4 godine piše knjigu, modno muzičkog sadržaja. Nije se oprostila od muzike, ima on neke dve tri nove pesme, koje je pre korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i ćaletove bolesti i zbog tetkine smrti.

Na pitanje o tome da je viđena u narodnoj kuhinji, odgovara:

- Zvali su me svi u vezi ovoga što je izašlo. To nije istina, mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, njen muž je čovek Amerikanac, koji ima platu 4.000 evra, ja to sve znam jer te finansije idu preko mene, ona takođe dobija novac od autorskih prava, njena majka ima lepu penziju, tako da to nema veze sa istinom. Tetka joj je nedavno umrla, ostavila joj je stan od 200 kvadrata, u Krunskoj. Da nema šta da jede, prodala bi stan - zaključio je njen prijatelj za "Blic".

Pevačicom je takođe kratko odgovorila na navode da se hrani u narodnoj kuhinji.

- Evo me u svom kraju u svojoj lepoj kući, ne bi me bilo sramota i da jesam bila u narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj porodici, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: