"Kao manekeni su. I on je zgodan. Ali vidi mačku što radi", prokomentarisao je autor snimka koji je postao viralan.

Društvenim mrežama kruži nesvakidašnji prizor iz austrijske prestonice. Iako nije poznato da li je nastao ovih dana, mnogi žele da znaju ko je atraktivna plavuša u narandžastoj uniformi. U društvu kolege latila se posla i kao od šale izbacila đubre iz kontejnera.

Snimak je na Instagram profilu "doktorzahumor" izazvao niz reakcija, a u komentarima su mnogi želeli da znaju ko je ova žena - ima savršeno plavu kosu, zgodna je, istetovirana, pisali su ljudi...

Jedan strani portal pisao je da je reč o Tamari S. O njoj postoji članak pod nazivom "Plava i pametna: Tamara - gradska kraljica odvoza smeća".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @doktorzahumor

Nije poznato da li je rođena u Beču, ali se na fotografijama, po tetovažama, vidi da je ona. Tamara je tom prilikom otkrila da godinama pazi na čistoću u gradu i da to smatra poslom svojih snova. 

- Sa smenama počinjem u šest ujutru i radni deo dana završavam u 14 sati - rekla je i dodala da je svesna da mnogi imaju predrasude.

Kako je objasnila, stalno joj postavljaju isto pitanje - da li ju je sramota da radi ovakav posao. Ona im je na sjajan način odgovorila:

- Svaki posao je za ljude. Nema tu srama, sve što se pošteno zaradi je za svaku pohvalu - bila je kratka i jasna.

BONUS VIDEO:

UMESTO LOKOMOTIVE: Pogledajte kako snagator iz Austrije vuče kompletnu železničku kompoziciju

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".