Kao mlada glumica već je uspela da se ostvari u različitim ulogama, pokazujući svoj neizmerni talenat, kako u pozorištu, tako i na filmu.

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom - rekla je Lana Adžić.

Odrastanje uz pozorište uz majku glumicu, dobrim delom je uticalo na odluku da svoj neosporni talenat podeli sa publikom.

- To nikako nije ono što me definiše, preispitivanja i odmeravanje snaga i želje su došli kasnije - nasmejano je ispričala Lana kako izgleda biti glumica pored činjenice da joj je majka Tanja Bošković.

- Biti mlad i pokušavati da se ostvariš u bilo kom poslu u ovoj zemlji je dovoljno komplikovano i bez toga. Trenutno se trudim da ispunim sopstvena očekivanja - rekla je svojevremeno Lana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svesna da će do toga teško doći jer to Lana izbegava. NJih dve su snimale i 3D film "Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata ćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

Iako se bavi javnim poslom, ćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima, a pre par godina udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića.

BONUS VIDEO: