Tokom jakog nevremena koje je juče zahvatilo grad, Alijagić je doživeo udar groma, međutim, prošao je bez povreda, a mesto udara na kome su vidljiva manja oštećenja planira da trajno označi.

Alijagić je bio u bašti kad je grom udario u suncobran.

- Posmatrao sam jako olujno nevreme i slučajno počeo da snimam kako jaka kiša ukrašava cveće. Nisam ni slutio šta će se desiti. Moj keruša Masa je međutim pokazivala uznemirenost i strah. Drhtala je i nije se odmicala od mene - kaže Alijagić.

 

 

Igrom slučaja zabeležio je udar groma koji je pogodio suncobran u bašti na svega metar i po od mesta na kome se Alijagić nalazio.

- Kao da me Tajson udario. Video sam bljesak i osetio jak udar koji me je "otpuhao" u unutrašnjost šadrvana. Na trenutak sam pomislio da mi je pogodio telefon i izbacio mi ga iz ruku.

 

 

- Oko minut sam ležao, a onda krenuo prema mobilnom s namerom da ga isključim jer sam očekivao još jedan udar. Šok je prošao za nekoliko minuta pa sam onda snimio i posledice. Straha i nije bilo jer sam bio pripadnik specijalne policije i tri puta sam ranjen, ali ovo je svakako nešto što se ne može zaboraviti - dodaje Alijagić.

Komentari na društvenim mrežama se samo ređaju. Mnogi gledaju snimak i ne mogu da veruju koliko je Alijagić bio blizu smrti.

- Zamalo smrt svoju snimi! Uh - napisao je Alijagić.

(Avaz)

BONUS VIDEO:

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR: Trenutak kada grom udara u trafostanicu na Vidikovcu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".