Snimak dveju srna koje skakuću i trčkaraju po poplavljenom polju u Futogu postao je viralan na društvenim mrežama, a objavljen je na TikTok i nalogu nsuzivo.rs.

Kako se vidi na snimku koji je nastao iz automobila koji je tuda prolazio, a njihovo galopiranje mnogima liči na neku filmsku scenu.

Opis snimka je skroman - stoji samo pomenuta lokacija na kojoj je nastao, a komentari korisnika društvenih mreža samo se nižu.

Bilo je onih koji smatraju da su srne preplašene i da pokušavaju da nađu izlaz iz vode, a izdvojili su se i oni koji su ih videli drugačije.

 

 

"Pa što ih uplaši, samo što nisu izašli", "Nisu srećne, beže od nepogoda iz svojih staništa, mnoge će se utopiti možda i mislite na mladunče kako da ga prevede preko vode", "Htele su da pređu, auto ih je uplašio", mogli su se videti komentari, a onda se izdvojio i jedan koji je ovaj prizor drugačije protumačio.

"Neverovatno je kako svi drugačije vide. Moja prva pomisao je da su razigrani, ne deluju mi da su uplašeni i nesnađeni, nego baš kao da se igraju. Meni su izmamili osmeh... Onda uđem u komentar i vidim koliko je zaista lepota u oku posmatrača. Tačno je da ne postoji događaj nego kako mi vidimo sve i kakav mu značaj i opis dajemo. Istina je da nije život ono sto se događa nego ono kako mi to vidimo. Po ko zna koji put se uveravam u to", bio je jedan od komentara, a nekoliko njih ih je iz šale nazvalo "futoškim delfinima".

Osim pozitivne reakcije ove sugrađanke, njihov prizor naišao je na oduševljenje velikog broja građana.

BONUS VIDEO: