Neobična situacija dogodila se prilikom posete turista Nacionalnom parku Jeloustoun, jednoj od najpoznatijih turističkih atrakcija u Americi. Čitav događaj snimio je jedan od prisutnih koji, kao da je predvideo da će se pred njegovim očima odigrati ova bizarna situacija.

Otac i ćerka koji su bili deo grupe koja je obilazila ključali izvor Sileks spring u oblasti Fauntejn Pojnt Pot u parku, odjednom su odlučili da se izdvoje iz grupe i sami istražuju.

Autor snimka, Geri Mekenzi rekao je za Dejli mejl da je upozorio dvojac da ostane na šetalištu, ali je otac navodno odgovorio: "Kako god, čoveče."

- Zato sam uzeo telefon i počeo da snimam - dodao je Mekenzi.

Kako se može videti na njegovom snimku, otac i ćerka se spuštaju do plavog izvora iz kog bije para. Zatim ćerka odlučuje da klekne tik do vode, a otac joj pruža ruku kako bi se pridržala za njega u nameri da drugom rukom dohvati vodu.

Ova odluka bila je van svake pameti, obzirom na to da topli izvori, u proseku dostižu temperaturu od čak 175 stepeni Farenhajta u ovom Nacionalnom parku.

Ubrzo se pokajala

Nakon što je nakratko umočila ruku u kristalno plavu vodu, brzo se nagnula unazad i ustala na noge, bežeći i vrišteći: „Vruće je! Jako je vruće!".

Nakon što je nakratko umočila ruku u kristalno plavu vodu, brzo se nagnula unazad i ustala na noge, bežeći i vrišteći: „Vruće je! Jako je vruće!"

 

 

Mekenzi je rekao za Dejli mejl da bi zaustavio par, ali nije mogao da nađe rendžera.

Ovo nije prvi ni jedini incident koji se dešava u Nacionalnom parku Jeloustoun.

Prošle godine pronađena je noga u cipeli kako pluta u vrelom izvoru unutar parka.

Otkriće se dogodilo u Abis Pulu u Vajomingu, što je dovelo do privremenog zatvaranja basena gejzira Vest Tamb.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".