Supruga Novaka Đokovića, Jelena nije oduvek bila pristalica zdrave ishrane, već je tu odluku donela tokom studentskih dana: 

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je Jelena.

Prelepa Jelena nije još precizirala da li će do kraja života ostati vegan, ali najvažnije joj je da se oseća zdravo: 

Foto: Profimedia

 

- Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava - rekla je ona pa otkrila od čega se sastoji njena ishrana: 

- Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

BONUS VIDEO: