Vesna Zmijanac pre nekoliko dana vratila se nastupima nakon zahtevne operacije srca, ali umesto da uživa u svom uspehu, pevačicu su dočekale užasne vesti sa Bukulje.

Foto: ATA images

 

Vesnin pas rase DŽek Rasel ubijen je pre tri dana u dvorištu njene vikendice na Bukulji, a policija i dalje traga za počiniocima.

- Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu pre tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest meseci. NJih nisu dirali - ispričao je žitelj Bukulje, koji je otkrio da je pevačica odmah obaveštena o tom gnusnom zločinu.

Foto: ATA images

 

- NJoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vest ju je veoma potresla. Plakaka je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovca - rekao je izvor, a potom otkrio da su i ljudi iz okolnih sela podno Bukulje bili veoma uznemireni nakon ovog događaja.

- Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su ceo dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi jer su te scene bile zaista potresne. Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija - ispričao je žitelj Bukulje.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".