Dragana Mirković i Toni Bijelić na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. u Beču, ali je venčanje, po njihovoj želji, prošlo bez pompe. Mnogo godina kasnije folk zvezda otkrila je kako je izgledao taj važan dan. I kako je ona izgledala...

‒ Kada je javnost saznala, rekla sam "da, tako je" i poslala samo jednu našu fotografiju. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Vreme sankcija, niko od moje porodice nije mogao da dođe jer nisam mogla da im obezbedim vizu.

‒ Nisam imala mogućnosti za to dok se nisam udala iako je Toni od rođenja austrijski državljanin. Čak ni sva njegova familija nije mogla da prisustvuje, tako da nas je bilo dvadesetak. Iako su mi nedostajali najdraži, imala sam najlepše i najromantičnije venčanje. Jednostavno, toliko sam iskreno volela i bila srećna, da mi je to bilo sasvim dovoljno ‒ otkrila je Dragana u jednoj emisiji.

Foto: Instagram printskrin/dragana_mirkovic

 

 

Da je venčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića bilo posebno svedoči i kreacija koju je pevačica nosila. Naime, nije se odlučila za klasičnu venčanicu, već za komplet u vidu kratke haljine i prozirnog ogrtača.

BONUS VIDEO: