Mlada zvezda Aleksandra Prijović održala je dva spektakularna koncerta u dupke punoj Areni, a sinoć je spremna za još jedan.

Ona je na bini zablistala u odevnim kombinacijama koje su savršeno istakle njenu figuru, a publiku je raspametila pevanjem i svojim hitovima, te su je nagradili poklonom kom se nije nadala.

Foto: ATA images

 

 

Aleksandra je u publici primetila sliku, koju je jedan od fanova podigao, te je pokazala obezbeđenju da priđe i da je preuzmu, nakon čega je predata članu njenog tima. 

Na slici su Aleksandra, Filip kao i njihov sin Aleksandar, a ovaj porodični kadar je potpuno raznežio pevačicu, te se rukom zahvalila fanu, nakon čega je usledio i osmeh.

Foto: ATA images

 

 

Na kraju koncerta koji je održans sinoć, Aleksandra je na kolenima zaplakala pred mnogobrojnom publikom, nakon čega im se obratila veoma emotivnim rečima kojima je pokušala da objasni koliko ovo znači za nju:

- Volim vas najviše na svetu. Hvala vam za ovaj osećaj, ja ovo nikada neću moći da objasnim. Ništa slično nisam osetila u životu, kao da će srce da mi iskoči. Dragi moji, najdraži, ja se nadam da ste uživali večeras, meni je bilo nestvarano, volela bih da ova noć traje zauvek, poručila je Aleksandra, pa dodala:

- Želim da vam se zahvalim još jednom za sve ove godine podrške i ljubavi, jer zaista bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste bili večeras, a sutra se družimo opet. Volim vas najviše, hvala Beograde, rekla je ona.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".