Voditelj Živorad Nikolić slovi za jedno od najprepoznatljivijih TV lica, a svoj položaj u javnosti je iskoristio i da uputi nekoliko vrednih saveta mladim ljudima.

Naime, Žika je upozorio mlade da vode računa o primanjima budući da iz svog iskustva zna mnoštvo kolega koje su imale pozamašne plate i honorare, ali ih je naposletku dočekala besparica u starosti.

- Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava - ispričao je Nikolić za Kurir.

Foto: Petar Milošević/N. Fifić

 

 

- Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Tijanić naučio da to tako radim. Svi posrgnu za kešom, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši - dodao je Živorad.

(Kurir)

BONUS VIDEO: