Glumac Nebojša Kundačina (62) oženio je 32 godine mlađu koleginicu. Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promenio. Razlika u godinama ovom paru nije poremetila planove za budućnost.

Glumac Nebojša Kundačina u braku je sa 32 godine mlađom Marijom, koju je upoznao tokom seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija.

Foto: Milutin Labudović

 

 

"LJubav ne broji godine"

Nebojša, sa Marijom se oženio 24. januara 2019. godine i par kaže da "ljubav ne broji godine".

Marija je tokom seminarskog rada, pomno pratila stvaralaštvo Nebojše Kundačine, a njegova gluma ju je jako dirnula, pa je imala potrebu da sa njim popriča o komadima koje je gledala.

 

 

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. NJegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama - rekla je Marija svojevremeno za "Gloriju".

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

- Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se - istakao je Kundačina i dodao:

 

 

- Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje - rekao je glumac o odnosu sa Marijom.

BONUS VIDEO: