Kako prenose tamošnji mediji, sukob dve žene isprovocirala je bračna nevera te je svedocima nemilog incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši svoju 13. platu, koju je dobio povodom Božića, na ljubavnicu, a što su potvrdili i svedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspešno uveravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

- To mi je koleginica s posla, samo sam pristao da joj pravim društvo u obilasku trgovina, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu - uveravao je besnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vreme zna da je vara.

- Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gde ti je novac? Hajde, donesi ga - vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesrećnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i obezbeđenje.

Deo incidenta građani su zabeležili mobilnim telefonima, ali zasad raspolažemo samo sa fotografijama koje su osvanule na Tviteru. Pogledajte ih u videu u okviru teksta.

BONUS VIDEO: