Bez ustručavnja, Zorica je pričala u kakvom je odnosu sa bivšim muževima: 

- Mnogo sam tada radila, mnogo sam bila popularna, nisam ja imala vremena da se upoznam sa partnerom i da se zabavljamo. Svidi ti se i 'ajde sa mnom na turneju jer, po pravilu je muzičar i onda se tek usput upoznajemo i usput shvatimo da je to promašaj, odnosno ja to shvatim. Onda lepo sednem i kažem: "Slušaj, ne volim te više i neću da šetaš sa rogovima po Beogradu, nego ću ti reći da ja više neću sa tobom" - rekla je Zorica.

 

 

Pevačica je istakla da njeni partneri nisu marili za decu:

- Bilo je teško, pogotovo što za decu niko živ nije mario. Ni tad moji bivši nisu tražili decu, a ni danas ne pitaju za decu, niko. Evo, moja ćerka Miljana ima dvoje dece, njen otac ne poznaje svoje unučiće, ne zna ni kako izgledaju - navela je Zorica, pa dodala:

- Moja najstarija ćerka Maja i Miljana su uzele Kemišovo prezime i to same, kada su postale punoletne - otkrila je za K1 televiziju Zorica. 

 

 

Miljanin otac je takođe harmonikaš, LJubo Kešelj: 

- Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac, izgleda, istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina - ispričala je Brunclikova svojevremeno za domaće medije. 

BONUS VIDEO: