Bivša srpska teniserka Jelena Janković se s mužem Brankom Baraćem i ćerkom preselila u Ameriku, gde su sagradli svoju porodičnu oazu.

NJen dom urađen je u mediteranskom stilu, a prostire se na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum. Fotke iz svog doma neretko objavljuje na društvenim mrežama, a nedavno je isplivao i snimak ture.

Jelena uživa u luskuzu, a ispred same kuće parkirani su i skupoceni automobili. 

Jelena Janković danas živi daleko od medijskog sveta, i maksimalno je posvećena podizanju deteta i privatnom biznisu, dok u svemu ima podršku supruga. Otkako se porodila, Jelena je promenila način života, o čemu je govorila za medije u Sloveniji, kad se i poslednji put javno oglasila:

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije.

Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je ona tada.

Pogledajte celu turu kroz dom Jelene Janković:

(Mondo)