On je jutro započeo svojim oglašavanjem, a kako je pokazao, ovog puta usnimo je trag na zemljanom putu koji je po svemu sudeći za sobom ostavila zmija.

 

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

- Kakav li je ovo trag, nešto mi poznat, šarkica - govorio je Nikola u videu, a onda i pokazao sliku pregažene zmije na putu.

 

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

Podsetimo, malo pre toga objavio je da se nalazi se nadomak Atine i da danas stiže u luku Pirej, odakle će tarajektom do ostrva Egina, gde će se pokloniti Svetom Nektariju.

Kako je dva dana pred dolazak na cilj, saopštio, na svom putu koji nije bio nimalo lak njegova fondacija je prikupila čak 31 milion.

 

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trabalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - naveo je on u svom videu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: