Za neke stvari potrebno je znati i biti dva koraka ispred situacije, a čini se da tako nešto praktikuje jedan muškarac, koji se, iako kao švaler svojom originalnom idejom proslavio na društvenim mrežama.

Naime, kako se navodi na Iks profilu "Nenad_ignj", negde u Srbiji postoji muškarac koji je, kao švaler, smislio ideju kako da u odnosu sa tuđom ženom ne izvuče deblji kraj.

- Pazi sad ovo. Došao švaler kod udate žene, ostavio auto namesto njenog muža sa brojem telefona. Tako da kada muž dođe, on samo izađe da pomeri svoj auto i ode - napisao je korisnik Iks-a, te na kraju svoje objave stavio aplauz.

 

 

"Obrnuo igricu"

Iako nije poznato odakle tačno dolazi muškarac i da li se zaista sama situacija ikada desila, ono što jeste poznato je to da je sama objava nasmejala veliki broj ljudi.

"Carski", "Dobra je fora osim kad muž parkira na drugo mesto, pa nenajavljen uđe u stan", "Inteligentno", ""Da je zgodan ne zna se, da je pametan-jeste!"", "Elegantno, nema frke", "Obrnuo igricu", "Domaće vaspitanje", "Genijalac", "Jeste carski dok ne bude u pitanju vaša žena", pisali su komentatori.

(Blic)

BONUS VIDEO: