Voditeljka Tanja Rađenović sa porodicom živi u prelepoj kući koja je njihova prava oaza mira, ali kada su se uselili stanje je bilo drugačije.

Kako je sama jednom prilikom ispričala, kuća u kojoj sada Tanja živi sa suprugom Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom nekada je bila oronula i trošna.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - ispričala je svojevremeno voditeljka.

 

 

Pored kuće iz snova, Tanja je uspela da sebi ispuni još jednu veliku želju. Naime, ona i njen suprug pre nekoliko godina su kupili mali hotel na moru.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja svojevremeno.

(Blic)

BONUS VIDEO: