U pogonu pekare čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić, biznismen Dragan Stanković, izbio je požar pre nekoliko dana.

Jovana i Dragan otkrili su šta se dešavalo i priznali da je šteta ogromna, kada se sve sumira, ali i da su odmah prionuli na renoviranje i kupovinu nove opreme.

Foto: ATA images

 

 

- Imali smo poziv u tri sata noću, ja sam istrčao iz kreveta, to je bila ogromna vatrena stihija koju je bilo teško ugasiti. Ogromna je šteta, videćemo kolika kada se utvrdi. Svi zaposleni su okej, Bogu hvala niko nije povređen - rekao je Dragan, a onda se Jovana navodezala:

- Ova priča je od državnog značaja...Dragan je po tom pitanju skroman, ja ću reći iskreno. Nemoguće je da se za tri godine dese tri požara, dva u poslednje vreme. Danas je to Dragan, sutra može da bude bilo ko. Naravno da sam bila uplašena, on je izleteo iz kuće u tri ujutru, to je za mene bio veliki stres. Zaboravio je i lanac i sve, u gaćama je istrčao i otišao tamo gde je pogon. Zaista je bilo dramatično i traumatično - rekla je Jovana, a Dragan je dodao:

- Naravno da mi je teško, lakše mi je uz Jovanu imam veliku podršku od nje. Dve proizvodne linije su izgorele, jednu smo već kupili, stiže jako brzo. Na prvu što smo mogli da vidimo, šteta je, onako grubo 1,5 miliona evra.

Foto: Fejsbuk/Jovana Jeremic

 

 

- Ja bih volela da imam drugo dete, nisam rekla da će biti sada. Ja se prve trudnoće ni ne sećam, tako sam je lagano iznela - rekla je Jovana i priznala kako njeni roditelji reaguju na Dragana.

- Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda - iskrena je bila Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: