Glumac Andrija Kuzmanović ozbiljnije je počeo da zarađuje tek sa dolaskom filma “Montevideo”, nakon kojeg se odvojio i počeo da živi sam.

Kuzmanović je svojevremeno istakao da mu je nemaština ipak bila velika životna škola, a da je u više navrata bio prinuđen da pozajmljuje novac.

- Jedno vreme od moje sestre Simone. Ona je već radila jer je 11 godina starija od mene. Ja sam tada radio u pozorištu i imao od 12.000 do 18.000 dinara zaradu. Ali to je bilo neko vreme takvo. Svako neko vreme nosi svoje situacije. Lepo bi bilo da se današnji klinci iscimaju više za sebe i za porodicu. Nikom ne cvetaju ruže. Ja sam dugo živeo kod mojih, dok sam završio fakultet, pa dok sam krenuo da radim... Onda je došao “Montevideo” i počeo sam da zarađujem i budem samostalan, da imam uslova da se odvojim i živim sam. Rad, trud i velika želja za poslom, mislim, da će svakom da donese bolje sutra.

Foto: N. Skenderija

 

 

Kako kaže, svestan je da mora da radi i da koristi dobre prilike, s obzirom na to da reditelji vole da sarađuju sa njim. Nude mu uloge u kojima može da pokaže svoj raskošni talenat.

- U životu moraš da se lišiš nekih stvari zarad nekih drugih. Usredsredio sam se na rad. Poslednjih nekoliko godina, hvala bogu, radim lepo, ali ova godina je baš radna. Dosta se čekalo. Dosta se projekata preklopilo. Jedan je trebalo da počne u februaru, drugi u maju, treći u avgustu. Međutim, zbog korone, sve se to preklopio. Radim film “Zlatni dečko”, seriju i film “Toma”, gde je ostalo dva dana dosnimavanja, kao i seriju “Zlatni dan” - kaže Andrija.

(Blic)

BONUS VIDEO: