Za pevačic je Luka Jović adut koji će nas odvesti u osminu finala, a da bi reprezentacija Srbije prošla prvo kolo potrebna nam je pobeda ili eventualno i, u nekim čudnim poklapanjima, čak i nerešeno, ali tada bismo morali biti strpljivi i čekati rezultate drugih utakmica.

- Možda nisam imala fudbalski klub kao Ceca i ne razumem se u fudbal kao ona, jer je velika razlika kad si u braku sa fudbalerom i kada si u braku sa onim ko šamara fudbalere, ali bih svakako i ja pružila svu podršku našoj fudbalskoj reprezentaciji i selektoru. Oni ovih dana prolaze kroz veliki pritisak, napade, što je sasvim normalno kad je reč o nama Srbima!

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Sebi sami smo najveći neprijatelji. Ali ja baš imam čudan osećaj da ćemo večeras potomcima Vikinga da pokažemo put Valhale! Ili da se izrazim srpski, da im j…...o kevu! A ako mene pitate (iako se ne razumem i niko me ne pita, hahaha) trenutno samo energetski osećam (a sve je energija) da je onaj u kog su se najviše ogrešili i ko se vraća u polje dobijanja zapravo Luka Jović. Taj vam je Obilić koji ubija Murata na Kosovu večeras. On vam je energetska bomba, iskoristite to. I ima još jedan koji vuče jaku energiju, preziva se Pavlović. Svi su oni vrhunski fudbaleri, na čelu sa kapitenom koji je jaka kičma, ali nekada nije samo do talenta, nekada Univerzum plete čudne niti! A to Piksi najbolje zna! Napred momci! Ps (ako pobedite a hoćete, tu je Ceca i nepozvana da zapeva sa sve Gudelj dresom, jadan momak zato i ne igra) Srećno! SRBIJA! - poručila je Jelena putem društvene mreže Instagram.

BONUS VIDEO: