Svi koji ste gledali film "Nataša" sigurno se sećate glumice koja je tumačila glavnu ulogu.Film koji priča priču buntovne ćerke koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac doživeo je pravi uspeh 2001. godine, a isti je bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubIo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u svooju osvetu.

Lepa Tijana Kondić i tada je bila prelepa, a gotovo da se nije promenila od toga perioda, pa i dalje blista, a njen životni put nakon ovog filma nije bio toliko jednostavan.

Foto: ATA images

 

 

Tijana je nakon snimanja ovog filma iz 2001. godine pokušala da upiše Fakultet dramske umetnosti, ali, kako u tome nije uspela, odlučila je da ode na studije svetske književnost.

Međutim, nakon završetka ispita, odlučila je da se preseli u Izrael, a ubrzo potom dočekale su je najgore vesti.

- Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. A, odmah nakon toga, smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca posle mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari izdešavalo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti, rekla je ona jednom prilikom.

Našla je posao u Tel Avivu, a u Srbiju od tada retko dolazi. 

- Preselila sam se u Izrael. Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali, ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem, rekla je svojevremeno Tijana.

(Glossy)

BONUS VIDEO: